Mobilní jednotky pro volné tryskání


Mobilní jednotky jsou vhodné pro tryskání mimo tryskací box. Skládají se z vlastní tlakové nádoby osazené speciálními ventily a prvky. Tryskací jednotky se dodávají kompletní smontované, připravené k okamžitému použití. Připojují se pouze na tlakový vzduch, kde je důležitá celková spotřeba vzduchu. Jako abrazivo se používají recyklovatelné abrazivní materiály převážně ocelová drťkorund, či balotina. V aplikacích, kde není možné vytryskané abrazivo znovu posbírat a recyklovat např. tryskání ve venkovním prostředí se používá např. struska, která je ekologickou náhradou na křemičitý písek.

Výkon tryskání je dán především velikostí a typem trysky a také typem použitého abraziva. Tryskací jednotky ABS jsou profesionální tryskací jednotky o velikosti tlakové nádoby od 18 do 300 l, která má vliv na dobu tryskání bez doplnění abraziva. Jedná se o tryskač vybavený inovovanými ovládacími prvky, které zajistí vysokou životnost a sníží náklady na tryskání. Vedle standardních tryskacích jednotek jsou nabízeny také tryskací jednotky s možností napojení dvou tryskacích hadic z jedné nádoby či jednotky s dvouplášťovou tlakovou nádobou umožňující provádět nepřetržitý provoz.

Spolmont klade vysoký důraz na užitnou hodnotu a spolehlivost příslušenství.

SCHÉMA TRYSKACÍ JEDNOTKY ABS

Doporučujeme univerzální velikost nádoby 140 l nebo a 200 l, která je optimální z pohledu ceny, manipulace a doby tryskání. Více informací získáte u našich obchodních zástupců, kteří Vám rádi pomohou s výběrem a doporučí také vhodné příslušenství.

  • Jak je řešeno ovládání tryskání?
    Jednoduchým způsobem, z místa tryskání pneumatickými kleštěmi. Tento způsob ovládání splňuje veškerá bezpečnostní kritéria a šetří provozní náklady nejen za abrazivo, ale především za tlakový vzduch.
  • Z čeho se skládá příslušenství?
    Jsou to části mimo vlastní tryskací jednotku, tedy tryskací a ovládací hadice, tryska, ochranná maska, filtr pro ochrannou masku, ovládací kleště a spojovací materiál. Rovněž pak široká škála ochranných pomůcek jako jsou overaly na tryskání, ochranné vesty, rukavice, apod.
  • Jak volit délku tryskací hadice?
    Záleží na vzdálenosti tryskání od tryskací jednotky (tryskací jednotka se umístní na jedno místo a k místu tryskání se napojí tryskací a ovládací hadice). Základní set k jednotce je délky 20m, následně mohu volit prodloužení s propojovací hadicí v délce do 40m (tedy např. 10, 20 a 30 m). Hadice v setu 40 m lze napojovat i do větších délek dle potřeby tryskání.

    Upozorňujeme spotřebitele: Nakupujte pouze osvědčené kvalitní tryskací hadice – viz. sortiment hadic v našem e-shopu.

  • Kdo mě proškolí, jak jednotku používat a jak ji udržovat?
    Při dodávce obdržíte provozní návody a rovněž lze dohodnout zaškolení, zprovoznění jednotky atd.
  • Mám zájem jednotku jen zapůjčit, ne kupovat
    V případě požadavku na zapůjčení tryskací jednotky na volné tryskání nebo jiného zařízení na tryskání, například kabiny, kontaktujte naše obchodní oddělení s Vaším požadavkem. Samozřejmostí jsou komplexní služby poskytované se zapůjčením tryskače.
Udělejte váš první krok k lepšímu provozu

Zanechejte nám jen několik informací, o další komunikaci se postaráme.

RYCHLÉ KONTAKTY

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

+420 577 018 482

Spolmont s.r.o.